Dagens vill ha. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Dagens vill ha.

Dagens love it and need it som jag suktar extremt efter och drömmer om är dessa tre fantastiskt fina serveringsfat i porslin med mumin!

ii2

Det här underbara tårtfatet skulle det vid en större bjudning förstås stå en maffigt stor kalastårta på, som jag själv knåpat ihop. Som den här till exempel: http://sockerrus.se/2011/06/05/recept-heaven-hell-cake/

Vid en mindre bjudning skulle jag baka och prydligt rada upp mina egna hallongrottor, citronrutor och chokladmuffins.

ii1

I den här formen skulle jag ha något salt förstås, en smaskig quich lorraine, gärna med basturökt skinka och en ordentligt lagrad ost. Eller varför inte en lyxig laxpaj med små broccolibuketter och färsk dill. Och så en stor, färgglad sallad till det. Fransk dressing som tillbehör. Eller en hemgjord variant med olivolja och färska örter.

ii3

Och här skulle det stolt stå nybakade drömmar, sega och smörigt underbara småkakor. Ja, den som tar på sej att handla hem alla de här faten åt mej i julklapp i år så kommer definitivt bli bjuden på detta när som helst, för resten av sitt liv. Det är garanterat.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pessi

    vill-haaa! 😀 super söta!! kostar säkert en halv miljon också.. ser verkligen det framför mej med alla bakade godsaker du skulle satt på dem, muuuums! 😀

    1. jensku

      hehe. jaa man får punga ut med hela 120 ege om man vill ha alla tre delarna! grymt =S men ännu mera måste ha, eller hur =P

Annons
stats