Såpalivet. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Såpalivet.

Om du blir såpass intressant som människa, eller säj hela din familj blir det, så kan ni göra en egen dokusåpa av ert liv. Tänk nu,- bara ni kommer upp till fyra säsonger och har tittare runt hela världen så kan ni genast köpa ett såhär fint hus:

30 014

30 018

Inte så pjåkigt alls, eller hur! Hehehe. Serien jag nu just sitter fast i är The Kardashians. Systrarna Kim, Kourtney och Khloe är det mest fokus på samt deras bror Rob och två yngre halvsystrar. Deras mamma Kris är typ en kvinna tagen rakt ur helvetet och hon är gift med ursnälle och legendariska OS-medaljören Bruce Jenner. 

Man blir så arg på hur ohyfsade, olämpliga, korkade och falska en del av familjemedlemmarna är. Här ingår massor med drama, kan ni tro. Men bra är att de sist och slutligen är riktigt godhjärtade människor och de ber alltid varandra om ursäkt när de varit elaka. Alla utom mamman Kris då kanske.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats