Stick-kväll. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Stick-kväll.

Lillan sover en skön eftermiddagslur. Jag myser i köket med tänt Yankee Candles French Vanilla ljus och stickar ett par nya sockor åt lillan. Jag har precis sett färdigt första säsongen av the Kardashians och ska starta upp säsong två.

28 084

Kaffe ,by the way, gör mej sööömning. Jag tycker jag har haft flera perioder i mitt liv då jag varit otroligt trött, undrar varför. Järnbrist, som kommer och går, säkert. Eller så har jag någon häftig sjukdom eller saknar en särskild pigghetskromosom i mitt dna. Eller så inte, hehe.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Hej! Jag hittade din blogg igår och har hunnit läsa några sidor tillbaka. Vi har bott i Larsmo men flyttade söderut med våra två små flickor i somras. Jag tänkte skicka över ett hejarop och en stor kram! Det är inte lätt att vara mamma, det är inte lätt att vara ensamstående mamma och det är verkligen inte lätt att vara den enda som håller en upprätt i en sån stormvind du verkar befinna dig i. Vilken tur din lilla flicka har som får ha dig som mamma, du verkar verkligen göra allt för att hon ska må bra. Jag blev så glad att du faktiskt verkar väldigt smart och duktig trots att allt är kaotiskt just nu,  det finns ju hur stort hopp som helst! Man blir så utmattad då man läser bloggar om mammor i knepiga livssituationerl då mammorna inte verkar ha något alls mellan öronen. 
  Trist att din familj inte behandlar dig så som de borde, men vad bra att du ändå verkar vara öppen för hjälp från andra. Man måste inte alltid orka allt själv men det är väldigt svårt att hjälpa någon som inte ber om det. Om vi hade bott kvar i Larsmo hade jag asbolut suttit barnvakt åt dig så att du kunde få fixa frillan lite 🙂 
  Kämpa vidare och stort lycka till med rutinerna! Alla mår bättre av fasta dygnsrytmer. Kram! 

  1. jensku

   tusen tusen tack för en sån jättefin och verkligt värmande kommentar alexandra! jättekul! roligt med beröm om att jag torde vara “smart”, men månne det inte är lätt att vara efterklok när man gjort något dumt. för någonstans har det gått fel, innan man kommit in i situationen om att vara ensam mamma. man träffade fel person, man blev oplanerat gravid, man stannade för länge i ett dåligt förhållande… någondera de alternativen, kanske någon annan orsak också, eller så allt på samma gång. men smart, det var man nog inte just då i alla fall. hoppas du kommer fortsätta läsa och tycka om bloggen och lycka till med det underbara familjelivet! kram!

Annons
stats