Kvar. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Kvar.

Dum som jag är har jag textat två sms åt honom. Han skrev att han ännu är i stan, att han ska på krogen. Whatever. Det skulle ha känts bättre om jag vetat att han inte längre är nära. Socialarbetarna kom ju hem till mej inom en timme från det att jag ringde och berättade att han var på väg hit. De satt länge med mej i vardagsrummet för att tala mej tillrätta.

De förklarade att det får inte gå till såhär, att han bara kommer hux flux och kräver att få se Nestina. För henne är han en främmande man hon ej mera kommer ihåg. En liten baby kan man inte ha på stan sådär bara i flera timmar, det är inte lämpligt. Han har i flera veckor vetat hur han ska ta kontakt för att få se henne under ordnade träffar. För mej skulle han gärna få se henne varje dag, är inte alls emot det.

Men han föredrar att manipulera mej och bråka. Det psykiska våldet pågår ännu. Jag mår illa av att tänka på honom, och det gör jag jämt. Det är mer än två månader sedan jag blev fysiskt fri från honom och jag borde kapa all form av kontaktmedel till honom för att bli helt fri.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotta

    Nej hördu Jenny, vilken tur att du har vettiga människor runt dig som kan hjälpa! Man beter sig verkligen inte som ditt ex och du är inte skyldig honom någonting! Om han på riktigt skulle bry sig om sitt barn skulle han samarbeta i vårdnadsfrågan och se till att träffa henne regelbundet så hon kommer ihåg honom. Som han gör nu är det bara ytterligare ett försök att kontrollera dig och få dig att lyda honom och det ska du INTE gå med på! Det vore riktigt grymt att bara dumpa en baby i flera timmar hos en (för henne) helt främmande karl som dessutom inte har en aning om vad hon vill och behöver. Hoppas verkligen du fortsätter att vara stark och söker ensam vårdnad om Nenne, sen kan ni ta det därifrån om pappan alls ska finnas med i hennes liv på något sätt… (läste förresten en intressant artikel i en bilaga till ÖT häromdagen, heja!)

    1. jensku

      Jag är så glad för dina kommentarer här i bloggen Lotta! Tack ska du ha för dom! Ja, jag känner mej verkligen massor stärkt när folk kommenterar, ringer, besöker och tycker till. Det är svårt att efter att ha blivit styrd av någon så länge och så elakt att säja ifrån och göra det bästa för sej själv. Men tack vare lillan och allt stöd och all hjälp går det lättare varje dag! Jag vill, om möjligt, ha pappan som en del i lillans, och kanske mitt liv. Men det är just det att jag inte vet hur pass möjligt det är. Han är en väldigt svår person…

Annons
stats