Hyj. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Hyj.

Tittar på klockan. Två timmar har han varit i stan och två till så åker han tillbaka. Såklart gnager samvetet. Han har ju satsat tid och pengar på att komma hit och måste verkligen vilja se lillan. Men han har blivit tillsagd hur många gånger som helst och frågad om han vill komma och träffa henne på bestämd tid och plats. Han kan inte bara dyka upp och säga att nu ska han gå på stan i fyra timmar med sin 9 månaders baby, som inte sett honom och knappas kommer ihåg vem han ens är.

Den medkännade sidan hos mej vill hoppa i en taxi eller fråga honom att hoppa i en taxi och komma hit. Vi borde i alla fall se varandra i ögonen innan vi skickar ut varsin advokat. Men det blir nog först i rätten vi ses, i vårdnadstvist och uppgörelse om umgängesrätt.

Huga…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats