Sötast. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Sötast.

Full i skratt var den lilla damen när mamma busade med henne. Gulligt hur hennes tår spretar på den här bilden. Det har varit tungt i en vecka eller två nu med hennes eviga gnäll,- och skrikfasoner. Det har nämligen kommit ut ytterligare två tänder. Så nu har hon sju stycken. Det lär ska vara så att de första åtta tänderna kommer ut det första året men sen får man kanske en liten paus innan fler tänder växer ut där bak? I alla fall hoppas en trött mamma som jag att det faktiskt stämmer.

24 020

Vi gjorde inte så mycket idag annat än mysa och pysa. Jag bakade drömmar, småkex. Det var typ det enda lillan åt lite av idag. Hon har annars totalt matvägrat. Månne det beror på tänderna… Hon har aldrig förut vägrat både lunch och middag. Som tur åt hon lite lite gröt vid frukost och på kvällen. Ammar som en gris, gör hon däremot. Om nätterna har de normala två amningstillfällena gått upp till sju eller åtta. Inte bra och tungt för mej! Men det är väl en fas man får jobbat bort förr eller senare nog.

Har sett filmen “The five year engagment”. Den var söt, men blir ju ganska melankolisk av att se såna typer av filmer. Så gonatt bloggisar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats