Ny header! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Ny header!

När nu en kompis tagit såhär fina bilder av Nenne med sin systemkamera och skickat dem åt mej, så var jag ju bara tvungen att göra det mesta utav det. En lite trevligare headerbild än den som fanns där innan, en någorlunda okej bild av mej som profilbild plus en liten beskrivning. Så blev det en lite hemtrevligare blogg för alla, tror jag. Funderar till sist om jag ska ändra på teckensnittet på texten också, den ser ut att behöva piffas till lite grann den med. Tycker ni om den nya looken?

24 009

Idag var rond två som barnjumppaledare för mej. Det gick riktigt bra och är så roligt för mej att för i alla fall en timme i veckan få stimuleras av att göra något annat och såpass trevligt. Vår skötare meddelade på förmiddagen att hon fått den tråkiga influensan, stackarn. Men som tur var kunde  min mamma komma att sköta. Med sej tog hon en påse äpplen plockade från sin trädgård och några paket egenhändigt kokat äppelmos. Nam! Fina Nenne sov hela tiden jag var borta. Superbaby och bästa mormorn! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefina

    Hej. Hamnade av nån konstig anledning in på din blogg igår. Och idag när jag kikade i DT magasine fick jag syn på en artikel som jag antar att handlar om dig. Så kunde inget annat än kika in på din blogg och lämna en kommentar. Du är strong som kunde lämna det svinet. Och så mycket mer värd än att ta emot skit. Hoppas du o din tjej har det bra och att du nångång hittar en man som behandlar dig och ditt barn med respekt! 🙂 ha det bra!

    1. jensku

      Tack så mycket för kommentaren! Ja, det var nog oss den handlade om den artikeln. Jag hoppas den kan hjälpa andra i liknande situationer eller få folk att förstå att allt möjligt händer bakom stängda dörrar. Vi vågar inte gå ut tillräckligt med hur bräckliga vi är och tror i blindo att så många har perfekta liv. Men det är det nog ingen som har.

Annons
stats