Tjocka på sej. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Tjocka på sej.

27

Ut och röra lite på sej? Nää… pös pös pöös.

Det faktum att Nennes liggvagn har helt slut på luft i ringarna är något jag de senaste dagarna flitigt använt som svepskäl för att inte röra på mej. Samtidigt som min frustration över att inte kunna vara en söt liten gymråtta är något som aggreverar mej till ett ännu allvarligare stadiium av göra-ingenting.

Det att jag städar en eller två timmar om dagen tycks inte räcka för att hålla formen. Jag äter ganska nyttigt. Ändå tycks balansen långsamt tippa över till ett tjockare läge. Det är ju inte bra. Om det fortsätter så till slutet av året lär jag bli riktigt tjock!

Måste hitta på något. Har ju funderat på att bara äta veganmat för att må bättre, men klarar inte av det. För stor omställning, mycket att planera och krävs för mycket disciplin, som jag saknar. Nä, men jag ska nog dra in till stan med baby och vagn någon dag här i veckan och se till att få pumpat luft i ringarna bara.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats