Tjohoo. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Tjohoo.

Nämen nu hände något jättejätteroligt! Jag stod vid spisen och rörde i min stora gjutjärnsgryta full med goda matingredienser; färsk vitlök, lök, ingefära, chili, morot, squash, plommontomat, champinjonsvamp, maletkött, ris, potatis och mustapekka,- när något dimper ner i mitt brevinkast. Det var ett infoblad om Folkhälsans verksamhet här i Larsmo. Där stod det att barngymnastik-gruppen kommer att starta igen när ledarfrågan blivit löst. “Om någon är intresserad att dra den kan man ringa denna nummer”, stod det.

Såklart så ringer jag ju direkt! Efter att ha presenterat mej själv och pratat så ser det faktiskt ut som att jag inom kort kommer dra en barngymnastikgrupp på andra sidan vägen var jag bor i Risö skola på onsdagkvällar! Ska träffa någon från Folkhälsan, få instruktioner av den som tidigare ledde gruppen och kontrollera bokningstider så kör det igång!

Fiiiinemang!!

blog7

Och nu ska jag äta min goda höstgryta. Mysigt värre denna fredagkväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats