Nya tag. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Nya tag.

k2

Hej och godmorgon! Tredje dagen i rad jag stigit upp före 9. Redan 8.20 slog den lilla och jag upp våra ögon och flinade mot varandra. De tunga ögonlocken slogs fast tillbaka flera gånger men lilla primulan min kvittrade glatt så tack vare henne kom jag mej upp 25 minuter senare. Duschade, dammsög och åt gröt och skinksmörgås till morgonkaffet. Borde gå till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker idag, som jag nog haft över en månad nu.

Jag kom att tänka på hur jag förut när jag jobbat många gånger önskat att om man bara skulle få vara hemma och pyssla, istället för att behöva jobba. Mindre krav och ingen stress, bara ha hemmasysslor och sej själv att fundera på. Och nu har jag ju faktiskt det! Dessutom har jag en sån vacker liten människa att gosa med om dagarna. Tänk så bra!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats