Grått. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Grått.

blog1

Det är en grå måndag idag. Ute på innergården gungar en mamma med sin lilla pojke i en bildäcksgunga. Det får mej att tänka på hur länge jag velat ha och behövt en vattentät utedräkt och gummistövlar. Hösten är i antågande! En tanke annars,- varför klär vi oss varje år i höstfärger som matchar naturen? Grått, brunt, rost och rött? Jag tror det nog är för att alla känner samma underliggande spänning och förväntan på hösten som jag gör. Det är blött och tråkigt men samtidigt en väntan på vad som kommer efteråt. Som en ruvande höna är hösten. Roligt är det ju! Sån är min livs-situation nu just också. En oviss men spänd väntetid. Årstiden matchar, liksom.

Har bäddat ner lillan i sovpåsen med sin söta mössa och rosa snusnäsduk runt halsen i liggvagnen på verandan. Hon sover sött och strax får jag se säsongsfinalen av True Blood som jag laddar ner!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats