Undangömd. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Undangömd.

20120728-182859.jpg

Jag har krupit under en sten, och ligger där och slickar mina sår. När det brinner springer man och ropar så högt man kan. När det var som värst och våra socialarbetare i Vanda hjälpte mej bära allehanda väskor på tåget, med varning om att ifall jag igen återvänder till pappan sätts lillan i fosterhem direkt… då var det lätt att vara vidöppen och sårbar i vår utsatthet och desperation. Då var det lätt att bara sträcka ut armarna och be om barmhärtighet och hjälp.

Nu avskärmar jag mej. Jag tar många dopp rakt ner i en kittel, var jag simmar runt tillsammans med chock, skam och självömkan. Deprimerad tänker jag inte bli. Men det kommer att ta en tid innan jag kan gå med ryggen rak och huvudet högt igen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jag brukade klicka in mig på din förra blogg ibland, och har under en längre tid varit lite besviken när bloggen togs bort.
  Hittade hit från Pessis blogg, och fick läsa om den vändning ditt liv tagit.
  Hemskt och ofattbart. Du och din vackra dotter finns i mina tankar. 
  Ta hand om er, du är stark! 

 2. AnnaS-D

  hejsan! Du tar den tid du behöver, man vet väl bara själv när man är någorlunda ok igen. Men EN DAG går du med huvudet högt och ryggen rak igen, punkt.

Annons
stats